Innovatie

Nieuwe energie voor ondernemende organisaties

IMG_8324

In de “art of business” draait het om het ontwikkelen van een model, waarbij de organisatie in staat is een specifieke oplossing of product voor een specifieke behoefte van een klant te creëren. Dit uiteraard met een financieel rendement.

Maar hoe te groeien in een omgeving met onvoorspelbare klantbehoeften en concurrentie?

Het antwoord ligt in het creëren van ruimte voor vernieuwing. Want … innoveren begint met het openzetten van de ramen, zodat slimme ideeën snel en gestructureerd van buiten naar binnen komen.

BLENDnew Idea Lab helpt je daarmee. Wij verbinden je met de kennis en creativiteit van de meest getalenteerde designers van de beste academies en universiteiten. Een kans om te ervaren hoe het is om met een andere blik te kijken naar de uitdagingen van je business en nieuwe ideeën te formuleren.

BLENDnew Idea Lab sessie ‘VerduurSamen’, Stedin Netbeheer

stedin“Een extreem inspirerende avond, mede dankzij de energie van de designers Sander, Sietse en Denny. En natuurlijk de subtiele nudges van Guido en Frans. Dit smaakt naar zoveel meer.”
Michiel de Rooij, sr. process manager Stedin en organisator VerduurSamen

BLENDnew Idea Lab is ontwikkeld door VANBLEND en PMC en is jaarlijks één van de smaakmakers van de Dutch Design Week, Eindhoven. 

Interesse? Wil je meer weten?
Neem contact met ons op of kijk op: www.blendnew.nl